You 2 Nepal, a Kundalini Yoga Journey to the Top of the World!

Kundalini Yoga Journey to NepalOp 15 november vertrekken Marieke, Tim en Hilde vanuit Kathmandu op een moderne Nomadentocht van 15 dagen naar de Himalaya’s bij Pokara en naar Lumbini, de geboorteplaats van Boeddha. En jij kan mee!!! Er is nog plek voor 12 nomaden in onze karavaan…

Marieke en Tim zijn beide gepassioneerde Kundalini Yoga docenten die je zullen begeleiden tijdens deze innerlijke en uiterlijke ontdekkingstocht met dagelijkse Kundalini Yoga en Meditatie sessies. Hilde is onze gids die niks liever wil dan jou de schoonheid van Nepal laten zien en ervaren. Graag vertelt ze je hier iets meer over…

You 2 Nepal met Hilde Bleijswijk
Hilde BleijswijkZes jaar geleden zette ik mijn eerste voetstappen op Nepalese bodem. Een carrière in het bedrijfsleven moest plaatsmaken voor het avontuur. Dit besluit was ingegeven door een heftige gebeurtenis in mijn persoonlijke leven, waarover ik vertel tijdens Tedx Amsterdam Women (www.namastefoundation.nl/nl/hilde-bleijswijk/). Na een reis door Zuid-Oost Azië stapte ik in Nepal een land binnen vol tegenstellingen. De beeldschone natuur botste met de chaos in de stad. De geur van verse mango’s en kruiden met dat van afval en riool. De kleurrijke mensen op straat met hun grote lach, zonder enig bezit. Een kennismaking met een compleet andere wereld die me ertoe bewoog de Namaste Foundation op te richten. Dit is een stichting die kansarme vrouwen en kinderen in Nepal begeleidt in hun stappen naar een zelfstandige toekomst. Tijdens de vele werkbezoeken aan Nepal leerde ik een andere vorm van rijkdom kennen, verscholen in de overweldigende natuur en de authenticiteit van de mensen. Iets waar ik jou graag deelgenoot van maak, als je tenminste van avontuur houdt, uit je comfort zone durft te stappen en de charme herkent in de ‘back to basic’ omstandigheden in de bergen. In combinatie met de Kundalini Yoga van Marieke en Tim wordt het een onvergetelijke kennismaking met Nepal die een diepe indruk achter zal laten.

Wij, Marieke, Tim en Hilde hebben ontzettend veel zin in deze bijzondere reis en we kijken er naar uit om dit avontuur met jou te delen! Meer info vind je via deze LINK

You 2 Nepal, Kundalini meeting

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s