Teachers

Marieke de Lange Kundalini Yoga Amsterdam
Marieke de Lange

Marieke de Lange:
Ik ben bijna 20 jaar actief met Yoga. Voorheen beoefende ik met name Hatha Yoga totdat ik in 2011 in aanraking kwam met Kundalini Yoga. De eerste les die ik volgde voelde als thuiskomen en ik besloot om de docenten opleiding te volgen. Deze Yoga heeft mij diepgaand verandert en veel inzichten gegeven. Zo herken ik bijvoorbeeld heel snel oude gedragspatronen die me niet meer dienen en deze kan ik vervolgens ook laten gaan. Ik voel me fysiek en mentaal sterker en veerkrachtiger.

Marieke geeft les op maandagavond, woensdagochtend, donderdagavond en zondagochtend. Bekijk het rooster voor lokaties en tijden.

Tim Schipper

Tim Schipper:
Tijdens mijn studie psychologie beoefende ik Yoga & Meditatie en dit gaf me een introductie in de wereld van bewustzijn en een nieuwe manier om om te gaan met gedachten, emoties en lichamelijke sensaties. Momenteel geef ik Kundalini Yoga lessen in Amsterdam en ik ben werkzaam als een yogapsycholoog. Mijn opgedane kennis en inzichten deel ik graag met jou tijdens de lessen.

Tim geeft les op de donderdagochtend. Bekijk het rooster voor lokatie en tijd.

Shireen Kustner

Shireen Kustner:
Ik heb vele verschillende vormen van yoga geprobeerd, totdat ik Kundalini Yoga ervaarde. Ik voelde weerstand en tegelijkertijd een immense aantrekkingskracht. Intuitief wist ik: hier vind ik de diepgang waar ik naar op zoek ben! Kundalini Yoga is voor mij als een spiegel waar ik mezelf in zie en uitdaag, op spiritueel, emotioneel, energetisch en fysiek vlak. Die ervaring en mooie uitdaging wil ik graag met andere delen in combinatie met een grote glimlach!

Shireen geeft les op de dinsdagochtend. Bekijk het rooster voor lokatie en tijd.

Marie van der Donck

Marie van der Donck:
Als kind wist ik heel goed wat ik wilde ; wat ik wel en niet leuk vond . Zoals de meeste kinderen handelde ik puur en vanuit mijn intuïtie. En dan; ‘later als je groot bent’ kom je erachter dat je misschien veel keuzes bent gaan maken met je hoofd en minder met je hart. Door Kundalini Yoga te doen ben ik meer in contact gekomen met deze intuïtieve kant van mezelf. Kundalini Yoga brengt mij dichter bij de kern. De kern van wie ik écht ben en wie ik wíl zijn. En met veel plezier deel ik deze yoga met jou in mijn lessen!

Marie geeft les op de zaterdagochtend. Bekijk het rooster voor lokatie en tijd.

Joyce van de Vondervoort:
De eerste Kundalini Yoga les die ik volgde was even spannend en ongemakkelijk maar toen gebeurde er iets. Alsof er binnenin mij een knop omging, spanning gleed van me af, tranen biggelde over mijn wangen en ik kon niks anders doen dan me overgeven. 2,5 jaar later ben ik zelf yoga docente en is mijn leven op alle vlakken veranderd. Voor mij is Kundalini Yoga een super krachtige techniek die mij helpt opgeslagen spanning los te laten waardoor ik ontspan en steeds meer vanuit overgave en een met het leven leef.

Joyce geeft afwissend les op de vrijdagochtend en valt regulier in op andere dagen. Bekijk het rooster voor lokatie en tijd.

Martine Themmen:
We leven in een maatschappij waar ‘doen’ soms een grotere rol lijkt te hebben dan ‘zijn’. Kundalini yoga helpt mij enorm om in het dagelijkse leven beter in contact te blijven met mezelf, het ‘zijn’, en me bewuster te worden van de keuze die je hebt op het moment dat gedachtes, emoties en patronen zich aandienen. Dit brengt mij meer veerkracht, plezier en rust, maar ook de inspiratie om te blijven leren, ervaren en te delen.

Martine geeft geeft afwissend les op de vrijdagochtend en valt regulier in op andere dagen. Bekijk het rooster voor lokatie en tijd.