Teachers

Marieke de Lange Kundalini Yoga Amsterdam
Marieke de Lange

Marieke de Lange:
Ik ben bijna 20 jaar actief met Yoga. Voorheen beoefende ik met name Hatha Yoga totdat ik in 2011 in aanraking kwam met Kundalini Yoga. De eerste les die ik volgde voelde als thuiskomen en ik besloot om de docenten opleiding te volgen. Deze Yoga heeft mij diepgaand verandert en veel inzichten gegeven. Zo herken ik bijvoorbeeld heel snel oude gedragspatronen die me niet meer dienen en deze kan ik vervolgens ook laten gaan. Ik voel me fysiek en mentaal sterker en veerkrachtiger.

Marieke geeft les op zondag- en woensdagochtend. Bekijk het rooster voor lokaties en tijden.

Wendy Wijnen

Wendy Wijnen:
In 2012 kwam ik voor het eerst in aanraking met Kundalini yoga en dat had direct een grote impact op me. Het was alsof ik een domein binnen ging dat met alleen rationeel denken niet viel te begrijpen. Het was een verademing om te ervaren dat continu denken en analyseren niet de weg is naar antwoorden, maar dat je die vindt door ontspanning en loslaten. De Kundalini yogatechnieken wil ik graag in de lessen en in mijn coaching doorgeven om ook anderen de kracht ervan te laten ervaren en tot een vergroot zelfinzicht te komen.

Wendy geeft les op de dinsdagochtend. Ook is ze Kundalini Yoga Coach waarbij ze yoga-, en meditatietechnieken gebruikt voor meer richting, energie en inspiratie. Daarnaast is ze actief om yoga meer in het bedrijfsleven te brengen.

Mathilde Bosker

Mathilde Bosker:
De eerste keer dat ik in aanraking kwam met Kundalini yoga, sloeg de bliksem in. Hier moest ik meer van weten. Nauwelijks 3 jaar later ben ik zelf docent. De lengte van de oefeningen, de mantra’s, de soms ‘rare’ houdingen zijn af en toe een uitdaging voor mijn snel verveelde en geïrriteerde mind. Maar dit intrigeert me juist meer, want achter die mind kan ik nu de oneindige liefde, kennis, veelzijdigheid en humor voelen. Kundalini Yoga is de kunst van prikkelen, uitdagen, confronteren en verheffen Deze kunst wil ik graag doorgeven in mijn lessen.

Mathilde geeft les op de maandagavond en donderdagochtend.
Bekijk het rooster voor lokatie en tijd

Djezzebelle:
DjezzebelleIk durf mijn hart te volgen. Alles wat ik doe doe ik vol passie en overgave. Van jongs af aan, nog voordat ik er zelf bewust van was, had ik een enorme drive om mensen in hun eigen kracht te zetten zodat ze hun eigen licht weer kunnen laten branden. Ik daag mezelf constant uit om next level te gaan en zie nauwelijks risico’s. Wat mij succes brengt maar ook af en toe laat vallen. ‘Dat is het mooie van de weg” zeg ik altijd. Mijn passie en optimisme deel ik graag met jou in mijn lessen.

Djezzebelle geeft les op de vrijdagochtend. Bekijk het rooster voor lokatie en tijd.

Kim van den Hurk:
Kim van den HurkUit nieuwsgierigheid en zonder enige verwachtingen belandde ik op de mat in een Kundalini Yoga les. Ik weet nog goed dat ik op mijn fiets naar huis dacht “Wtf! Ik weet niet wat er zojuist gebeurt is, maar dat was zeker niet mijn laatste les!” Achteraf was dat een turning point in mijn leven. Kundalini yoga laat mij groeien, maakt me bewust en geeft me ontzettend veel kracht en willpower. Het heeft zoveel diepgang en zoveel lagen, meestal weet ik niet precies wat er gebeurt, maar voel ik aan mijn hele systeem ‘that there is some magic happening’. Ik vind het te gek dat ik deze heilige technologie en wijsheid met jou mag delen.

Kim geeft les op de maandagavond en op de donderdagochtend. Bekijk het rooster voor lokatie en tijd.