The FLOW of LIFE, water element en de VOLLE MAAN van 15 april

Aanstaabeautiful_river_wallpapernde dinsdag 15 april is het weer volle maan die dit keer invloed uitoefent op de blaasmeridiaan. Fysiek gezien vervult de blaas de functie van het loslaten van overbodig vocht en gifstoffen, energetisch gezien staat de blaas in verbinding met het tweede chakra, het water element, de Flow van het leven. Je overgeven aan de flow van het leven is eigenlijk ook niets anders dan loslaten. Het loslaten van je controle, je weerstand, je oordelen over wat er in je leven gebeurt, het loslaten van je angst. Je helemaal overgeven aan het leven en erop vertrouwen dat hoe het leven zich ook ontvouwt, dat dat ok is. Het ego heeft daar grote moeite mee, want die verblijft in de illusie dat hij controle over dingen moet hebben, dat hij op de een of andere manier invloed uit kan oefenen over hoe het leven verloopt. Dit feit veroorzaakt vaal veel stress en angst omdat het simpelweg niet waar is. We verzetten ons, we buigen niet mee, we zwemmen tegen de stroom in en worden moe, moe omdat we een leugen in stand houden.
De aankomende volle maansenergie nodigt ons uit om los te laten en ons over te geven, vol vertrouwen. Om je daarbij te helpen zullen de aankomende lessen op zondag, maandag en dinsdag volledig in het teken staan van het waterelement en het grote loslaten.

ZONDAG
Ochtend: van 10.30 tot 12.00
Locatie: Buurtboerderij, Spaarndammerdijk 319, Amsterdam Westerpark
aan de rand van het Westerpark

MAANDAG
Tijden:
– 18.15 tot 19.45
– 20.15 tot 21.45
Locatie: Tussen de Bogen 63, Amsterdam Centrum, Haarlemmerplein

DINSDAG
Ochtend: 9.30 tot 11.00
Locatie: Tussen de Bogen 63, Amsterdam Centrum, Haarlemmerplein

Op dinsdagavond 15 apil is er ook een Volle Maansmeditatie gevolgd door eten, mocht je je daarvoor nog niet hebben op gegeven, hij zit al helemaal vol. Maar niet getreurd, we hebben iedere dinsdag avond een heerlijk Yoga & Dine sessie, yoga gevolgd door een super lekkere, gezonde maaltijd. Kijk hiervoor op www.yogadine.com

Je kunt je ook alvast opgeven voor de Volle Maansmeditatie van woensdag 14 mei.
De Volle Maan Meditaties en Yoga & Dine sessies worden gegeven bij Nemoland, midden in het Westerpark, een ware stadsoase waar we sinds vorige week ook zijn begonnen met een Yogi Tuin. De groenten en kruiden die we daar verbouwen zullen we gebruiken voor de diners.

Voor een impressie van Yoga & Dine bekijk het fotoalbum
Voor een impressie van de tuin bekijk het fototalbum

 

 

 

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s