Reizen & Specials

URBAN RETREAT; REBIRTHING met Kundalini Yoga I 13 T/M 15 oktober

Het thema van deze Urban Retreat is ‘Clearing the Subconscious’. De Kriya’s zijn er op gericht om diepgaand het onderbewustzijn op te ruimen ofwel ‘schoon te maken’.

Drie dagen achter elkaar kan je deelnemen aan sessies van 3 uur waarin we Rebirthing Kriya’s delen. De Rebirthing Kriya’s zijn diepgaande sessies die Yogi Bhajan heeft gedeeld om met het onderbewustzijn te werken. Ze zijn gericht op het loslaten van oude patronen, verhalen, belemmerende gewoonten, pijn en angst en hebben een sterk helende werking.

Met deze Urban Retreat ga je op retraite zonder dat je hiervoor de stad uit hoeft. Door de dagelijkse intense sessies duik je diep in je proces. Het enige wat je hoeft te doen is de onderstaande tijden in je agenda te blokken en te komen!

Data & Tijden:
Vrijdag 13 oktober van 19.00 tot 22.00
Zaterdag 14 oktober van 09.00 tot 12.00
Zondag 15 oktober van 15.00 tot 18.00
Lokatie: Yoga Lifestyle Studio, Groenburgwal 9G, Amsterdam
Investering: €111,- voor de hele reeks. Indien je in het bezit bent van een Kundalini Unlimited betaal je €99,-. We raden aan om de hele reeks te volgen, maar het volgen van 1 of 2 sessies kan ook. De losse sessies bedragen €45.
Reserveren: Aangezien het beperkte aantal plaatsen is het nodig om te reserveren.
Maak gebruik van dit formulier.


New Year Retreat Ibiza; 29 december 2017 – 5 januari 2018

Happy New Year to YOU!
Een Kundalini Yoga Nieuwjaars Retraite op Ibiza.
We nodigen je graag uit om op een bewuste en vreugdevolle manier de transitie naar het nieuwe jaar te maken. Je zult verblijven op een prachtige locatie op het magische Ibiza en onder begeleiding van drie ervaren Kundalini Yoga leraren vele mooie Kundalini Yoga sessies kunnen ervaren. De groep is klein en intiem. Het dagelijkse programma bestaat uit Sadhana (vroege ochtend discipline), een Kundalini Yoga ochtend en/of middag sessie, gongbaden en avond meditaties. Ook zal er genoeg vrije tijd zijn om het eiland en haar gezellige dorpjes en prachtige stranden te verkennen. Alle (vegan) maaltijden zijn inbegrepen.

Thema: een bewuste en vreugdevolle overgang naar 2018
Data: 29 december 2017 – 5 Januari 2018 (8 days/ 7 nights)
Locatie: Ibiza
Teachers: Marieke de Lange, Tim Schipper & Siridharma
Groepsgrootte: max. 10 deelnemers
Prijs: € 790
Inclusief accommodatie, eten & drinken.
Exclusief vlucht en transport van en naar het vliegveld.
Aanmelden: Maak gebruik van dit formulier

Mystical Morocco; 9 t/m 16 maart 2018

Een Kundalini Yoga reis naar Marrakech en de natuur in het zuiden van Marokko.
Ontdek het bruisende leven in het doolhof van kleine straatjes in Marrakech terwijl je verblijft in een prachtige Riad. Samen ontdekken en beleven we de mystieke kanten van Marrakech terwijl we ook op innerlijke ontdekkingsreis gaan met dagelijkse Kundalini Yoga sessies en ontspanning opzoeken in de lokale hamam. Na drie dagen Marrakech reizen we verder naar de wonderschone Ameln Vallei, tegen de kliffen van Jebel Lkest en het gezellige dorpje Tafroute. Om daar te komen maken we een adembenemende tocht door het Atlas Gebergte.

In het tweede gedeelte van deze reis dompelen we ons onder in de stilte van de natuur, de magie van Kundalini Yoga en zul je de ware Marokkaanse gastvrijheid leren kennen. Onze laatste nacht slapen we in een authentieke oude casbah en vanaf daar reizen we naar Agadir. Hier kun je ofwel terug vliegen naar huis of je reis verder voort zetten als je langer in Marokko wilt blijven.

Data: 9 – 16 maart 2018 (8 days/ 7 nights)
Locatie: Marrakech and het zuiden van Marokko
Teachers: Marieke de Lange & Tim Schipper
In samenwerking met: Maroc Travel Agency
Prijs: € 888
Inclusief: Alle accommodatie, eten & drinken in het zuiden van Marokko, alle Kundalini Yoga sessies. Exclusief:  vlucht, transport vliegveld, eten & drinken in Marrakech.
Aanmelden: Maak gebruik van dit formulier

 

1 reactie

Reacties zijn gesloten.