Reizen & Specials

Inner sanctuary | Kundalini yoga retraite in limburg, NL

Voor de eerste keer in lange tijd gaan we een retraite hosten in Nederland. Van 2 tot 9 september nodigen we je uit op voor een late zomer retraite om je onder te dompelen in yoga en meditatie en het ervaren van een diepe verbinding met jezelf. De focus van deze retraite is gericht op het ontdekken van je innerlijke heiligdom, zodat je dit niet langer buiten jezelf hoeft te zoeken. Door middel van Kundalini Yoga, meditatie en het zingen van vele mantra’s wakkeren we de vlammen van je spirituele reis naar binnen aan.

Deze retraite wordt gegeven op een wonderschoon landgoed in Noord-Limburg. Je verblijft in een luxueuze kamer in een voormalig kasteeltje omgeven door grasland en bossen. De yoga lessen zullen ofwel buiten plaatsvinden of in de prachtige yoga zaal. Bekijk alle details en meer impressies van de locatie op de site van Kundalini Yoga School

Datum: 2 – 9 september 2022
Locatie:
Landgoed in Noord-Limburg
Prijs:
€ 795 voor een gedeelde kamer (ex. btw)
€ 995 voor een privé kamer (ex. btw)
Aanmelden: boek je deelname hier via de site van Kundalini Yoga School

Header Heaven on Earth - Kundalini Yoga Retreat Italy 2019.png


Kundalini Yoga Retraite Italië I 1 t/m 8 juli 2022

Tijdens deze retraite ben je een week lang omringd door de natuur en de stilte om je volledig te wijden aan jouw Kundalini Yoga & meditatie beoefening. Het doel van deze week is dat je diepe innerlijke rust zult ervaren en dat je dit met je mee neemt terug in je dagelijkse leven.

We begeleiden je door het programma met vroege ochtend sessies (Sadhana), dagelijkse Kundalini Yoga sessies en avond meditaties. Drie maal daags worden er gezonde veganistische en Satvic maaltijden geserveerd. Seva (Karma Yoga) speelt gedurende deze week een belangrijke rol, we dienen elkaar.

In deze retraite ligt de focus op een diepe ervaring van de Kundalini Yoga practice, eerdere ervaring is aan te raden. We adviseren je om Kundalini Yoga lessen of workshops te volgen bij jou in de buurt of doe online mee met Marieke en Tim via www.kundaliniyogaschool.org zodat je goed voorbereid de week kunt ervaren.

De retraite wordt gegeven in een natuurlijke setting boven op een berg in de buurt van Ventimiglia in Italië. Het uitzicht op de Middellandse Zee en de valleien om ons heen zijn prachtig. Kijk voor meer informatie en overnachtingsmogelijkheden HIER

Data: 1 – 8 juli 2022 (8 dagen/ 7 nachten)
Locatie: Ventimiglia, Italië
Teachers: Marieke de Lange & Tim Schipper
Prijs: € 575
Inclusief: Kamperen met eigen tent, eten & drinken, alle Kundalini Yoga sessies.
Exclusief:  vlucht, transport vliegveld. Huur van tent huisje of tent ter plekke is mogelijk.
Aanmelden: registratie kan hier op de website van Kundalini Yoga School.

Vis Island Retreat

Kundalini Yoga Retraite Vis Eiland in kroatie 11 t/m 18 juni 2022

Deze week staat in het teken om jezelf helemaal te ontspannen op een unieke locatie midden in de natuur van het prachtige eiland Vis. Dit eiland ademt een authentieke sfeer uit en is vrij van massa toerisme. Terwijl je verblijft in een middeleeuws mini-dorpje neem je deel aan dagelijkse yoga en meditatie sessies, word je verwent met heerlijke cuisine locale (vegetarisch, vegan ook mogelijk) en kun je uren luieren aan de rand van het zwembad of het eiland gaan verkennen.

Vis heeft prachtige strandjes met turquoise blauw water en hele gezellige kleine stadjes waar je lekker een terrasje kunt pakken. Houd je van wandelen? Dan kun je hier je hart ophalen.

Vis eiland is bereikbaar met de veerboot vanaf Split. Deze prachtige stad is ook zeer de moeite waard om te bezoeken dus een extra nachtje voor of na de retraite is een goed idee.

Deze retraite vindt plaats van 11 t/m 18 juni 2022. Voor het boeken van je plek verwijzen je graag naar de site van Kundalini Yoga School.

Data: 11 – 18 juni 2022 (8 dagen/ 7 nachten)
Locatie: Vis eiland, Kroatië
Teachers: Marieke de Lange & Tim Schipper
Prijs: € 1250
Inclusief: verblijf in een prive of gedeelde kamer, eten & drinken, alle Kundalini Yoga sessies, pick-up in de haven van Vis. Exclusief:  vlucht, transport vliegveld Split, eventuele huur auto om het eiland te verkennen.
Aanmelden: registratie kan hier op de website van Kundalini Yoga School.