Reizen & Specials

 

morning-sadhana-kundalini-yoga-school-retreat-italy

Kundalini Yoga Retreat in Italy; Creative Capacity for Life
2­ – 9 juni 2017
(FULLY BOOKED)

Dompel jezelf volledig onder in een krachtige en transformatieve Kundalini Yoga ervaring. Deze gehele week staat in het teken van het ervaren van de oneindige bron van creativiteit die zich via jou manifesteert.

We begeleiden je door het programma met vroege ochtend Kundalini Yoga & Meditatie (Sadhana) en meerdere sessies per dag. Alle maaltijden zijn gezond en vegetarisch (voornamelijk vegan). Seva (selfless service of karma yoga) speelt een belangrijke rol gedurende de week

De retraite wordt gegeven in de prachtige heuvels nabij Ventimiglia in het noorden van Italië. Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden waaronder huisjes, gehuurde tenten of het meebrengen van je eigen tent. Voor meer info kun je contact met ons opnemen via dit formulier.

Data: 2­ – 9 juni 2017 (8 dagen / 7 nachten)
Locatie: Ventimiglia, Italië
Teachers: Marieke de Lange & Tim Schipper
Prijs: €425,- voor het gehele programma inclusief alle creatieve materialen, maaltijden en camping (indien eigen tent). Exclusief vlucht en lokaal transport, de extra kosten voor het huren van een huisje of tent.

kundalini-yoga-school-retreat-italy-into-the-silence

Kundalini Yoga Retreat in Italy; The Silence Within
8 – 15 September 2017
(NOG 2 PLEKKEN BESCHIKBAAR)

Geef jezelf de kans om diep de stilte in te gaan en jezelf te  ontmoeten gedurende deze transformatieve Kundalini Yoga Retraite. De hele week staat ten dienste aan jou, zodat je jezelf opnieuw kunt leren kennen en in contact komt met je innerlijke vrede en kalmte.

Het dagelijkse programma bestaat uit Sadhana (vroege ochtend yoga) en meerdere Kundalini Yoga & meditatie sessies per dag en verrassende verdiepende ervaringen.
De drie maaltijden per dag ondersteunen je proces door puur en satvische voeding (vegetarisch, voornamelijk vegan). Seva (selfless service of karma yoga) speelt een belangrijke rol gedurende de week

De retraite wordt gegeven in de prachtige heuvels nabij Ventimiglia in het noorden van Italië. Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden waaronder huisjes, gehuurde tenten of het meebrengen van je eigen tent. Voor meer info/aanmelden kun je contact met ons opnemen via dit formulier.

Data: 8 – 15 september 2017 (8 dagen / 7 nachten)
Locatie: Ventimiglia, Italie
Teachers: Marieke de Lange & Tim Schipper
Priis: €425,- voor het gehele programma, inclusief alle creatieve materialen, maaltijden en camping (indien eigen tent). Exclusief vlucht en lokaal transport, de extra kosten voor het huren van een huisje of tent.

1 reactie

Reacties zijn gesloten.