Reizen & Specials

 

Header Heaven on Earth - Kundalini Yoga Retreat Italy 2019.png
Kundalini Yoga Retraite Italië I Heaven on Earth; 30 augustus – 6 september 2019

Tijdens de ‘Heaven on Earth’ retraite ben je een week lang omringd door de natuur en de stilte om je volledig te wijden aan jouw Kundalini Yoga & meditatie beoefening. Het doel van deze week is dat je diepe innerlijke rust zult ervaren en dat je dit met je mee neemt in je dagelijkse leven, zodat je niet alleen tijdens de retraite hemel op aarde zult ervaren, maar iedere dag.

We begeleiden je door het programma met vroege ochtend sessies (Sadhana), dagelijkse Kundalini Yoga sessies en avond meditaties. Drie maal daags worden er gezonde veganistische en Satvic maaltijden geserveerd. Seva (Karma Yoga) speelt gedurende deze week een belangrijke rol, we dienen elkaar.

In deze retraite ligt de focus op een diepe ervaring van de Kundalini Yoga practice, eerdere ervaring is belangrijk. We adviseren je om Kundalini Yoga lessen of workshops te volgen bij jou in de buurt of doe online mee met Marieke en Tim via www.kundaliniyogaschool.org zodat je goed voorbereid de week kunt ervaren.

De retraite wordt gegeven in een natuurlijke setting boven op een berg in de buurt van Ventimiglia in Italië. Het uitzicht op de Middellandse Zee en de valleien om ons heen zijn prachtig. Kijk voor meer informatie en overnachtingsmogelijkheden HIER

Data: 30 augustus – 6 september 2019 (8 dagen/ 7 nachten)
Locatie: Ventimiglia, Italië
Teachers: Marieke de Lange & Tim Schipper
Prijs: € 525
Inclusief: Kamperen met eigen tent, eten & drinken, alle Kundalini Yoga sessies.
Exclusief:  vlucht, transport vliegveld. Huur van tent huisje of tent ter plekke is mogelijk.
Aanmelden: registratie kan via dit formulier op de website van Kundalini Yoga School.

Kundalini Yoga Amsterdam Yoga festival TerschellingYoga Festival Terschelling; 28 t/m 30 juni 2019

Beleef verbinding op het 13e Dutch Yoga Festival, van 28 t/m 30 juni 2019. Dit internationale festival biedt vele yogavormen en inspirerende workshops voor bewust bewegen, persoonlijke groei, gezond en avontuurlijk leven in de schitterende natuur van Terschelling. Marieke verzorgt tijdens dit festival 3 Kundalini Yoga sessies.

Voor meer informatie www.yogafestival.info

Kundalini Yoga Sahara Journey Morocco
Kundalini Yoga Journey Sahara Marokko; 2 t/m 9 oktober 2019

Ontdek mystiek Marokko terwijl je een innerlijk reis maakt met een dagelijkse Kundalini Yoga practice. Tim & Marieke nemen je mee op een prachtige reis van de stad van de 7 heiligen, Marrakesh, langs de oude caravaan route richting het zuiden van het land, naar de Sahara.

We beginnen de reis in Marrakesh met een welkomsdiner op de eerste avond. Afhankelijk van je aankomsttijd kun je op eigen gelegenheid de oude binnenstad verkennen, een lokale hammam bezoeken en proeven van de heerlijke atmosfeer. De volgende dag staan we vroeg voor de beoefening van Kundalini Yoga bij zonsopkomst en na het ontbijt verlaten we de stad richting het Hoge Atlas gebergte. We bezoeken eeuwenoude kasbahs gebouwd door sultans en koningen, reizen door prachtige valleien, mediteren onderweg in de natuur en slapen in comfortable hotels. Ontspanning bij het zwembad, wandelen tussen de dadelpalmen, spectatculaire zonsondergangen horen er allemaal bij terwijl we steeds zuidelijker afzakken naar onze bestemming, de Sahara.

We overnachten twee nachten in de woestijn en dit geeft ons de kans om de woestijn van zonsopkomst tot zonsondergang te kunnen ervaren, onder de sterren te slapen en yoga te beoefenen in totale stilte. Na 2 dagen reizen we op ons gemak terug naar Marrakesh via een snellere route. Terug in de stad dineren we nog eenmaal samen voordat iedereen de volgende ochtend terugkeert naar huis of de reis zelfstandig voortzet.

Data: 2 – 9 oktober 2018 (8 days/ 7 nights)
Locatie: Marrakech, het zuiden van Marokko, Sahara
Teachers: Marieke de Lange & Tim Schipper
In samenwerking met: Maroc Travel Agency
Prijs: € 990
Inclusief: Alle accommodatie, eten & drinken in het zuiden van Marokko, alle Kundalini Yoga sessies. Exclusief:  vlucht, transport vliegveld, eten & drinken in Marrakech.
Aanmelden: Maak gebruik van dit formulier

 

 

1 reactie

Reacties zijn gesloten.