Reizen & Specials


New Year Retreat Ibiza; 29 december 2017 – 5 januari 2018

Happy New Year to YOU!
Een Kundalini Yoga Nieuwjaars Retraite op Ibiza.
We nodigen je graag uit om op een bewuste en vreugdevolle manier de transitie naar het nieuwe jaar te maken. Je zult verblijven op een prachtige locatie op het magische Ibiza en onder begeleiding van drie ervaren Kundalini Yoga leraren vele mooie Kundalini Yoga sessies kunnen ervaren. De groep is klein en intiem. Het dagelijkse programma bestaat uit Sadhana (vroege ochtend discipline), een Kundalini Yoga ochtend en/of middag sessie, gongbaden en avond meditaties. Ook zal er genoeg vrije tijd zijn om het eiland en haar gezellige dorpjes en prachtige stranden te verkennen. Alle (vegan) maaltijden zijn inbegrepen.

Thema: een bewuste en vreugdevolle overgang naar 2018
Data: 29 december 2017 – 5 Januari 2018 (8 dagen/ 7 nachten)
Locatie: Ibiza
Teachers: Marieke de Lange, Tim Schipper & Siridharma
Groepsgrootte: max. 10 deelnemers
Prijs: € 790
Inclusief accommodatie, eten & drinken.
Exclusief vlucht en transport van en naar het vliegveld.
Aanmelden: Maak gebruik van dit formulier

11 daagse vroege ochtendsessies; new year new life – 11 t/m 21 januari

Het begin van het nieuwe jaar is altijd een uitnodiging om intenties te zetten en geeft inspiratie om veranderingen in ons leven aan te brengen. Dit bewuste begin willen we graag ondersteunen met een 11 Daagse Vroege Ochtendsessies met Kundalini Yoga & Meditatie

Gedurende 11 dagen komen we samen in de magische vroege uren van de dag en zullen we dagelijks dezelfde Kriya (yoga set) en meditatie beoefenen voor een verdieping van het effect.

Tijd: De sessies beginnen om 6.30 en duren tot 8.00 uur
Locatie: Tussen de Bogen 63
Wanneer: 11 t/m 21 januari 2018
Leraren: Marieke, Tim, Shireen, Wendy & Mathilde.
Aanmelden: Maak gebruik van dit formulier
Investering:
€50,- voor een Kundalini Unlimited waarmee je ook naar alle reguliere lessen kunt op het rooster + een dagelijkse donatie van €1,- voor het huren van de studio.

Extra ONLINE begeleiding
Wil je tijdens deze 11 daagse nog extra begeleiding van email om het effect van je practice te versterken, dat kan! De meditatie die we gaan doen wordt ook aangeboden via de online Kundalini Yoga School en hier kun je je inschrijven voor extra guidance via de mail + natuurlijk toegang tot prachtige Kundalini Yoga en Meditatie videos. Inschrijven voor deze begeleiding kan via deze link.

 

Mystical Morocco; 9 t/m 16 maart 2018

Een Kundalini Yoga reis naar Marrakech en de natuur in het zuiden van Marokko.
Ontdek het bruisende leven in het doolhof van kleine straatjes in Marrakech terwijl je verblijft in een prachtige Riad. Samen ontdekken en beleven we de mystieke kanten van Marrakech terwijl we ook op innerlijke ontdekkingsreis gaan met dagelijkse Kundalini Yoga sessies en ontspanning opzoeken in de lokale hamam. Na drie dagen Marrakech reizen we verder naar de wonderschone Ameln Vallei, tegen de kliffen van Jebel Lkest en het gezellige dorpje Tafroute. Om daar te komen maken we een adembenemende tocht door het Atlas Gebergte.

In het tweede gedeelte van deze reis dompelen we ons onder in de stilte van de natuur, de magie van Kundalini Yoga en zul je de ware Marokkaanse gastvrijheid leren kennen. Onze laatste nacht slapen we in een authentieke oude casbah en vanaf daar reizen we naar Agadir. Hier kun je ofwel terug vliegen naar huis of je reis verder voort zetten als je langer in Marokko wilt blijven.

Data: 9 – 16 maart 2018 (8 days/ 7 nights)
Locatie: Marrakech and het zuiden van Marokko
Teachers: Marieke de Lange & Tim Schipper
In samenwerking met: Maroc Travel Agency
Prijs: € 888
Inclusief: Alle accommodatie, eten & drinken in het zuiden van Marokko, alle Kundalini Yoga sessies. Exclusief:  vlucht, transport vliegveld, eten & drinken in Marrakech.
Aanmelden: Maak gebruik van dit formulier

 

1 reactie

Reacties zijn gesloten.