Reizen & Specials

 


Kundalini Yoga Retraite Italië I The SOURCE; 7 – 14 September 2018

Dive deep, relax and surrender into the Source of your Being, the Source of all that is. Deze week staat een diepe ontspanning en heling centraal. Een volledige overgave aan de bron van al dat is zal resulteren in een diep vertrouwen in het leven. Ervaar hoe het is als je hierin kunt rusten en ervaar hoe het leven zich simpelweg ontvouwt.

We begeleiden je door het programma met vroege ochtend sessies (Sadhana), dagelijkse Kundalini Yoga sessies en avond meditaties. Drie maal daags worden er gezonde veganistische en Satvic maaltijden geserveerd. Seva (Karma Yoga) speelt gedurende deze week een belangrijke rol, we dienen elkaar.

In deze retraite ligt de focus op een diepe ervaring van de Kundalini Yoga practice, eerdere ervaring is belangrijk. We adviseren je om Kundalini Yoga lessen of workshops te volgen bij jou in de buurt of doe mee met online met Marieke en Tim via www.kundaliniyogaschool.org zodat je goed voorbereid de week kunt ervaren.

De retraite wordt gegeven in een natuurlijke setting boven op een berg in de buurt van Ventimiglia in Italië. Het uitzicht op de Middellandse Zee en de valleien om ons heen zijn prachtig. Kijk voor meer informatie en overnachtingsmogelijkheden HIER

Data: 7– 14 september 2018 (8 dagen/ 7 nachten)
Locatie: Ventimiglia, Italië
Teachers: Marieke de Lange & Tim Schipper
Prijs: € 475
Inclusief: Kamperen met eigen tent, eten & drinken, alle Kundalini Yoga sessies.
Exclusief:  vlucht, transport vliegveld. Huur van tent huisje of tent ter plekke is mogelijk.
Aanmelden: Maak gebruik van dit formulier

Kundalini Yoga School Teacher Training Level 1
Kundalini Yoga Teacher Training Level 1 – Start 28 september 2018

Voel je je geroepen om zelf les te geven in Kundalini Yoga en je gedurende een jaar onder te dompelen in deze krachtige techniek? We zijn blij je nu ook een Level 1 Teacher Training te kunnen bieden. In vier bijeenkomsten van 6 dagen (vijf nachten) in het prachtige Lichthuis te Zandvoort leer je alles wat je nodig hebt en onderga je zelf een diep transformatie proces.

Deze opleiding is internationaal erkend en gecertificeerd vanuit de overkoepelende organisatie Kundalini Yoga Research Institute (USA). De opleiding wordt gegeven door Simrit Kaur (Israel) en zij wordt hierin ondersteund door Marieke & Tim (Kundalini Yoga School). Lees alle verder informatie HIER

 


Mystical Morocco; 13 t/m 20 oktober 2018

Een Kundalini Yoga reis naar Marrakech en de natuur in het zuiden van Marokko.
Ontdek het bruisende leven in het doolhof van kleine straatjes in Marrakech terwijl je verblijft in een prachtige Riad. Samen ontdekken en beleven we de mystieke kanten van Marrakech terwijl we ook op innerlijke ontdekkingsreis gaan met dagelijkse Kundalini Yoga sessies en ontspanning opzoeken in de lokale hamam. Na drie dagen Marrakech reizen we verder naar de wonderschone Ameln Vallei, tegen de kliffen van Jebel Lkest en het gezellige dorpje Tafroute. Om daar te komen maken we een adembenemende tocht door het Atlas Gebergte.

In het tweede gedeelte van deze reis dompelen we ons onder in de stilte van de natuur, de magie van Kundalini Yoga en zul je de ware Marokkaanse gastvrijheid leren kennen. Onze laatste nacht slapen we in een authentieke oude casbah en vanaf daar reizen we naar Agadir. Hier kun je ofwel terug vliegen naar huis of je reis verder voort zetten als je langer in Marokko wilt blijven.


Data: 13 – 20 oktober 2018 (8 days/ 7 nights)
Locatie: Marrakech and het zuiden van Marokko
Teachers: Marieke de Lange & Tim Schipper
In samenwerking met: Maroc Travel Agency
Prijs: € 888
Inclusief: Alle accommodatie, eten & drinken in het zuiden van Marokko, alle Kundalini Yoga sessies. Exclusief:  vlucht, transport vliegveld, eten & drinken in Marrakech.
Aanmelden: Maak gebruik van dit formulier

 

1 reactie

Reacties zijn gesloten.