Teachers

Marieke de Lange Kundalini Yoga Amsterdam
Marieke de Lange

Marieke de Lange:
Ik ben bijna 20 jaar actief met Yoga. Voorheen beoefende ik met name Hatha Yoga totdat ik in 2011 in aanraking kwam met Kundalini Yoga. De eerste les die ik volgde voelde als thuiskomen en ik besloot om de docenten opleiding te volgen. Deze Yoga heeft mij diepgaand verandert en veel inzichten gegeven. Zo herken ik bijvoorbeeld heel snel oude gedragspatronen die me niet meer dienen en deze kan ik vervolgens ook laten gaan. Ik voel me fysiek en mentaal sterker en veerkrachtiger.

Marieke geeft les op zondag- en woensdagochtend, en afwisselend op de zaterdag. Bekijk het rooster voor lokaties en tijden.

Shireen Kustner

Shireen Kustner:
Ik heb vele verschillende vormen van yoga geprobeerd, totdat ik Kundalini Yoga ervaarde. Ik voelde weerstand en tegelijkertijd een immense aantrekkingskracht. Intuitief wist ik: hier vind ik de diepgang waar ik naar op zoek ben! Kundalini Yoga is voor mij als een spiegel waar ik mezelf in zie en uitdaag, op spiritueel, emotioneel, energetisch en fysiek vlak. Die ervaring en mooie uitdaging wil ik graag met andere delen in combinatie met een grote glimlach!

Shireen geeft les op de dinsdagochtend en afwisselend op de donderdagavond. Bekijk het rooster voor lokatie en tijd.

Wendy Wijnen

Wendy Wijnen:
In 2012 kwam ik voor het eerst in aanraking met Kundalini yoga en dat had direct een grote impact op me. Het was alsof ik een domein binnen ging dat met alleen rationeel denken niet viel te begrijpen. Het was een verademing om te ervaren dat continu denken en analyseren niet de weg is naar antwoorden, maar dat je die vindt door ontspanning en loslaten. De Kundalini yogatechnieken wil ik graag in de lessen doorgeven om ook anderen de kracht ervan te laten ervaren en tot een vergroot zelfinzicht te komen.

Wendy geeft les op de maandagavond en valt regulier in op andere dagen. Bekijk het rooster voor lokatie en tijd.

Mathilde Bosker

Mathilde Bosker:
De eerste keer dat ik in aanraking kwam met Kundalini yoga, sloeg de bliksem in. Hier moest ik meer van weten. Nauwelijks 3 jaar later ben ik zelf docent. De lengte van de oefeningen, de mantra’s, de soms ‘rare’ houdingen zijn af en toe een uitdaging voor mijn snel verveelde en geïrriteerde mind. Maar dit intrigeert me juist meer, want achter die mind kan ik nu de oneindige liefde, kennis, veelzijdigheid en humor voelen. Kundalini Yoga is de kunst van prikkelen, uitdagen,confronteren en verheffen Deze kunst wil ik graag doorgeven in mijn lessen.

Mathilde geeft les op de donderdagavond. Bekijk het rooster voor lokatie en tijd

Roeland van Bemmel:
Toen ik voor het eerst in aanraking kwam met Kundalini Yoga, voelde ik direct een sterke  aantrekkingskracht, en wist “dit is goed voor mij”. Kundalini Yoga geeft mij focus, gronding en de kracht om het leven volledig te ervaren. Ik merk dat er in een drukke stad als Amsterdam behoefte is aan ruimte voor stilte. Door middel van Kundalini Yoga lessen geven, voel ik dat ik ruimte kan  creëren om anderen die stilte en diepte in zichzelf te kunnen laten ervaren. In mijn lessen probeer ik de kracht en de schoonheid die ik zelf heb gevonden over te brengen.

Roeland geeft les op de vrijdagochtend. Bekijk het rooster voor lokatie en tijd.

 

Marije Roos

Marije Roos:

Ik blijf me verbazen over de kracht en rijkdom die ik ervaar in de beoefening en teaching van Kundalini Yoga. Keer op keer ga ik weer een laagje dieper. Kundalini Yoga is meer dan praktische oefeningen, ik zie het als gereedschap wat ik elk moment kan inzetten (daarvoor hoef ik niet eens op mijn mat te zitten !) om mezelf te voeden en onderhouden. Het verruimt mijn bewustzijn. Dit stelt me in staat dieper in contact te zijn met mijn waarheid (mijn gevoelens en behoeftes). Compassie is mijn sleutelwoord. Leven vanuit compassie naar mezelf, andere en de aarde.

Marije geeft afwisselend les op de donderdagavond in Amsterdam-Oost. Bekijk het rooster voor lokatie en tijd.

Martine Themmen

Martine Themmen:
We leven in een maatschappij waar ‘doen’ soms een grotere rol lijkt te hebben dan ‘zijn’. Kundalini yoga helpt mij enorm om in het dagelijkse leven beter in contact te blijven met mezelf, het ‘zijn’, en me bewuster te worden van de keuze die je hebt op het moment dat gedachtes, emoties en patronen zich aandienen. Dit brengt mij meer veerkracht, plezier en rust, maar ook de inspiratie om te blijven leren, ervaren en te delen.

Martine valt regulier in. Bekijk het rooster voor lokatie en tijd.

Tim Schipper

Tim Schipper:
Tijdens mijn studie psychologie beoefende ik Yoga & Meditatie en dit gaf me een introductie in de wereld van bewustzijn en een nieuwe manier om om te gaan met gedachten, emoties en lichamelijke sensaties. Momenteel geef ik Kundalini Yoga lessen in Amsterdam en ik ben werkzaam als een yogapsycholoog. Mijn opgedane kennis en inzichten deel ik graag met jou tijdens de lessen.

Tim valt regulier in. Bekijk het rooster voor lokatie en tijd.