Kundalini Yoga

De hele zomer 2020 yoga in het park

Westerpark, Oosterpark, Sloterpark en Noorderpark: vanaf juni geven wij weer yoga buiten op verschillende locaties verspreid door Amsterdam. Samen op 1,5 meter afstand weer bij elkaar komen om yoga en meditatie te beoefenen in de frisse buitenlucht. Je start de dag letterlijk en figuurlijk met je voeten stevig in de aarde en lichtheid in en boven je hoofd ;-). Graag je eigen mat meenemen + dekentje en eventueel water.

De reguliere kaarten en lessen die nog open staan zijn nu geldig. Bij regen vervalt de les dus houd voor wijzigingen onze facebookpagina in de gaten of mail/app van te voren de betreffende docent.

  • Dinsdag van 9:30 tot 11:00 Kundalini yoga Met Wendy in Westerpark. Voor meer info, app/bel 06 22167339.
  • Pop-up Hormoon yoga met Mathilde. Het eenvoudigst is om je aan te melden bij Mathilde op 0638326242, voor de whatsappgroep.
  • Pop-up Kundalini yoga, vrijdag van 9:30 tot 11:00  met Djezz in Noord. Voor meer info, app/bel 06 14593926.
  • Zondag van 10:30 tot 12:00 Kundalini yoga met Marieke in Oosterpark. Houd de facebook pagina in de gaten voor wijzigingen.

========

Kundalini Yoga is de ‘Yoga van het bewustzijn’. In een les van anderhalf uur maak je gebruik van je lichaam, adem en stem om te kunnen ontspannen en om jezelf sterker te maken. Uitgebalanceerde technieken stellen je in staat om zeer snel verandering te brengen op fysiek en mentaal niveau. Kundalini Yoga opent, ruimt op en verruimt je bewustzijn zodat je beter de uitdagingen van het dagelijks leven aan kunt gaan.