I WANT to break FREE!!

Vurige zesMaand 6 van jaar 6 (2+0+1+3 = 6), dus we hebben dubbelop te maken met de vurige energie van dit getal waarvan vuur het element is. Deze maand nodigt ons uit om oude slechte gewoonten te verbranden. De echte oude patronen die ons zijn doorgegeven vanuit familiebanden en op ons zijn geprojecteerd in onze kindertijd.  Zoals bijvoorbeeld: Je moet carriere maken, genoeg geld verdienen om je veiligheid zeker te stellen en daarvoor je dromen en passies aan de kant zetten…
Nummer 6 gaat over rechtvaardigheid, eerlijkheid, liefde en bescherming. Deze gevoelens zijn voelbaar en merkbaar over de hele planeet. Mensen komen voor zichzelf op en laten zich niet meer betuttelen. Juni gaat over de grote omslag. Vanwege het vuur element zullen emotionele uitbarstingen vaker voorkomen aangezien woede een uiting is van het vuur in ons.

We voelen allemaal dat de tijd sneller lijkt te gaan of dat sommige dingen blijven hangen, te traag zijn, niet met de tijd mee gaan. Tegelijkertijd ervaren we dat we dingen niet bij kunnen houden of dat we iedereen ver vooruit zijn. We moeten onze manier van door de wereld heen bewegen aanpassen, deze maand vraagt of beter gezegd, eist dat van ons. Het is nodig om onze geconditioneerde manier van handelen en verhouden tot de wereld en medemensen te transformeren. De tijd is rijp. Gebruik haar om jouw benadering van het leven opnieuw uit te vinden. Maak gebruik van de steun en kracht die je hierbij kunt vinden in de techniek van Kundalini Yoga en meditatie. De lessen van de aankomende tijd zullen hier speciaal op gericht zijn, om je te helpen jezelf los te maken uit de illusie dat je vast zit in je huidige situatie. Deze tijd vraagt je om los te breken zodat alles wat je nodig hebt naar je toe zal komen, zolang je er maar voor open durft te stellen!

“Whenever you settle for less than you deserve, you get even less than you settle for.”

LESTIJDEN EN LOCATIES:

MAANDAG
Tijden:
– 18.15 tot 19.45
– 20.15 tot 21.45
Locatie: Tussen de Bogen 63, Amsterdam Centrum, Haarlemmerplein

DINSDAG
Ochtend: 9.30 tot 11.00
Locatie: Tussen de Bogen 63, Amsterdam Centrum, Haarlemmerplein

Avond: 18.15 tot 19.45
Locatie: Soulful Studio, Eerste Jacob van Campenstraat 33, Amsterdam, De Pijp

WOENSDAG
Avond: 20.15 tot 21.45
Locatie: Yoga Lifestyle Studio, Groenburgwal 9, Amsterdam Centrum, Nieuwmarkt
*) Op deze locatie gelden de tarieven van YLS

DONDERDAG
Avond: 20.30 tot 22.00
Locatie: Wihelmina Gasthuis Terrein, Paviljoen 2, Ketelhuisplein 41, Amsterdam Oud-West. Onder de poort door vanuit de 1e Helmerstraat, 2e gebouw aan de linkerhand (de hoek om bij het kippenhok).

VRIJDAG
Ochtend: 9.30 – 11.00
Locatie: Center for Being, Andreas Schelfhoutstraat 17, Amsterdam Oud-Zuid

ZATERDAG
Ochtend: 10.30 – 11.00
Locatie: Strand van Blijburg aan Zee, Muiderlaan 1001, Amsterdam IJburg
Bij mooi weer in de buitenlucht, anders in de prachtige Kapeltent! Dus er is ALTIJD LES!!!

ZONDAG
Ochtend: van 10.30 tot 12.00
Locatie: Buurtboerderij, Spaarndammerdijk 319, Amsterdam Westerpark
aan de rand van het Westerpark

SADHANA ochtend discipline met Yoga en meditatie, GRATIS!
Tijd: van 4.30 tot 7.00
Locatie: Yoga Lifestyle Studio, Groenburgwal 9G, 1011 HR, Amsterdam

De numerlogische voorspelling is een vrije vertaling van de maandelijkse voorspelling van Nam Hari Kaur op de site van 3HO.

Plaats een reactie